Camp Grinsby in Zweden

Voor het vierde jaar op rij duiken we, gewapend met een tent de majustueuze bossen rond Camp Grinsby in, voor een week vol surival en avontuur op Camping Coppens. In Zweden koken jullie dagelijks de eigen maaltijd boven een zelfgesprokkeld kampvuur. We ontdekken de onbewoonde eilandjes rond de camping van Staf en Monique, tijdens een knotsgekke kanotrektocht. We slaan tijdens deze driedaagse ook onze tenten op, voor een overnachting op deze onbewoonde eilandjes en we trekken er ook al hikend op uit, op zoek naar elanden. Een spelletje Archery Tag met Staf en een spannend De Verraders-spel zullen niet op de planning ontbreken. Om de week helemaal compleet te maken, staat ook een tripje naar Bengstfors op onze planning, waar we met de spoorfietsen de Zweedse kustlijn zullen afrijden. Liefhebbers kunnen tegen een meerprijs ook de onderwaterwereld van het prachtige Stora Bör-meer ontdekken tijdens een duikzoektocht naar de gezonken Gustafsfors.


Highlights:


Kamperen aan het meer - Survivalkoken - Archery Tag - Kanodriedaagse - Hiking - Spoorfietsen - ... (Optioneel: Duikinitiatie tegen een meerprijs*)  Periode :               08/07/24 - 17/07/24

Leeftijd :               Gabbers en Makkers

Kostprijs :             €595 (of €645*)

Aantal plaatsen :   40

Locatie :                 Camp Grinsby

                              Grinsbyn 100

                              675 92 Arjäng

Verzamelplaats :  Maldegem én Antwerpen

Verzameluur :       Nader te bepalen

Vertrekuur :          Nader te bepalen

Terugkomst :         Nader te bepalen

Camp Grinsby 14+ in Zweden

8 juli 2024- 17 juli 2024

De Gabbers (DERDE EN VIERDE MIDDELBAAR)


Ben jij vijftien of zestien jaar en heb je bijgevolg het derde of vierde middelbaar afgerond, dan ben jij één van de graafste Gabbers van de Pandaplaneet en zeer welkom op dit buitenlandse avontuur.


De Makkers (VIJFDE EN ZESDE MIDDELBAAR)


Ben jij zeventien of achttien jaar en heb je bijgevolg het vijfde of zesde middelbaar afgerond, dan ben jij een echte Makker op de Pandaplaneet. en zeer welkom op dit buitenlandse avontuur.