Film & Fun

Wat hebben Pocahontas, De Kleine Zeemeermin, Willy Wonka, Barbie, The Pirates of the Carribbean en The Incredibles met elkaar gemeen? Juist. Ze zijn allemaal aanwezig op ons spetterende Film & Funkamp. Elke dag staat in het teken van een andere film. We gaan boogschieten en kanovaren als een echte indiaan, gaan onder water op zoek naar Nemo en Dory. We schieten er op los, zoals captain Jack Sparrow en maken chocoladecreaties, die niet zouden misstaan in Sjakie zijn chocoladefabriek.


Periode :              30/06/24 - 05/07/24

Leeftijd :              Kapoenen en Sloebers

Kostprijs :            €245

Aantal plaatsen :  20

Locatie :                Nieuwe Kopen 14

                             3920 Lommel

Verzamelplaats :  Station Aalter

Verzameluur :       9u45

Vertrekuur :          10u24

Terugkomst :         18u12

Highlights:


Kidspaintball - Snorkelen - Subtropisch zwembad - Boogschieten - Kanovaren - Chocoladeknutselen - Strandspelen -  Avonturenpark - Glamourgalabal


Alpakamp 1: Film & Fun

30 juni 2024- 5 juli 2024

De Kapoenen (EERSTE EN TWEEDE LEERJAAR)


Ben jij zeven of acht jaar en heb je bijgevolg het eerste of tweede leerjaar afgerond, dan ben jij één van de grootste kapoenen op de Pandaplaneet en zeer welkom op dit Alpakamp.


De Sloebers (DERDE EN VIERDE LEERJAAR)


Ben jij negen of tien jaar en heb je bijgevolg het derde of vierde leerjaar afgerond, dan ben jij één van de grootste sloebers van de Pandaplaneet en zeer welkom op dit Alpakamp.


De Kamplocatie: De Lommelse Sahara

Ook onze kamplocatie op Film & Funkamp heeft veel weg van een iconische filmset. Vergis je echter niet, we gaan niet naar Scandinavië of naar een oase in een onontdekte woestijn. We blijven wel degelijk in België en slapen in de Lommelse Sahara. Jullie hoeven geen matrassen mee te sleuren of in tenten te slapen, want we slapen dit jaar tussen vier muren onder een dak. Foto's van het gebouw volgen in januari, want pas dan in deze nieuwbouw klaar.