Ridezz & Slidezz

Heb jij er altijd van gedroomd om te draven op een paard? Wil je bovendien helpen met de paarden te knippen, te kammen en te scheren? Wil je leren hoe je paarden kan borstelen en zadelen? Dan is Ridezz en Slidezz een kampje dat op jouw ruiterlijf geschreven is. Als we de Ridezz op het paard helemaal onder de knie hebben en het cowboyleven geen enkel geheim, meer voor ons heeft, sluiten we op donderdag Ridezz & Slidezz af met een bezoekje langs de gekste Slidezz van Bobbejaanland.

Periode :              04/08/24 - 09/08/24

Leeftijd :              Kapoenen, Sloebers en Bengels 

Kostprijs :            €245

Aantal plaatsen :  20

Locatie :                Heidriesstraat 2

                             2460 Kasterlee

Verzamelplaats :  Station Aalter

Verzameluur :       9u45

Vertrekuur :          10u24

Terugkomst :         18u36

Highlights:


Paardrijden - Paardenverzoring - Toilettage - Bosspelen Bobbejaanland - Waterspelletjes - Linedancing - ...

Alpakamp 6: Ridezz & Slidezz

     4 augustus 2024- 9 augustus 2024

De Kapoenen (EERSTE EN TWEEDE LEERJAAR)


Ben jij zeven of acht jaar en heb je bijgevolg het eerste of tweede leerjaar afgerond, dan ben jij één van de grootste Kapoenen van de Pandaplaneet en zeer welkom op dit Alpakamp.


De Bengels (VIJFDE EN ZESDE LEERJAAR)


Ben jij elf of twaalf jaar en heb je bijgevolg het vijfde of zesde leerjaar afgerond, dan ben jij één van de grootste bengels van de Pandaplaneet en zeer welkom op dit Alpakamp.


De Sloebers (DERDE EN VIERDE LEERJAAR)


Ben jij negen of tien jaar en heb je bijgevolg het derde of vierde leerjaar afgerond, dan ben jij één van de grootste sloebers van de Pandaplaneet en zeer welkom op dit Alpakamp.


De Kamplocatie: Huize Radeske

In het natuurlijke groen van de Antwerpse kempen, op wandelafstand van het Plezantste Land, Bobbejaanland ligt deze verborgen parel verstopt. Huize Radeske, een oude hoeve die helemaal werd gerenoveerd tot een jeugdverblijf met 51 bedjes. Eén hectare grasveld en een omliggend bosje zorgen voor speelmogelijkheden. De Kleine Nete die door onze achtertuin dwarrelt en de Lilse Bergen zorgen deze week voor de nodige afkoeling.