Wingzz & Woodzz

Deze week beleven we het avontuur in het bos én in de lucht. Onze vleugels brengen ons naar ongekende hoogtes in het Action Park in Kiewit. We klimmen op de gekste klimtorens in de klimzaal Alpamayo en gaan voor de vrije val in het Sparkx Sportainment Park. Cliff jumps, wingsuits, paragliding, ziplining én slacklines. Het zijn misschien termen waar je nu nog nooit van gehoord hebt, maar na een weekje Wingzz & Woodzz kun je er naar hartelust over meepraten. Dit kamp is er eentje voor echte durvers.


Periode :              30/06/24 - 05/07/24

Leeftijd :              Bengels en Rakkers

Kostprijs :            €265

Aantal plaatsen :  20

Locatie :                Nieuwe Kopen 14

                             3920 Lommel

Verzamelplaats :  Station Aalter

Verzameluur :       9u45

Vertrekuur :          10u24

Terugkomst :         18u12

Highlights:


Kidspaintball - Sparkx Park Hasselt - Action Park Kiewit - Avontuurlijke tweedaagse - Clip & Climb in Alpamayo Beringen - Woudloperskeuken - ...

Alpakamp 3: Wingzz & Woodzz

30 juni 2024- 5 juli 2024

De Bengels (VIJFDE EN ZESDE LEERJAAR)


Ben jij elf of twaalf jaar en heb je bijgevolg het vijfde of zesde leerjaar afgerond, dan ben jij één van de grootste bengels van de Pandaplaneet en bijgevolg zeer welkom op dit Alpakamp.


De Rakkers (EERSTE EN TWEEDE MIDDELBAAR)


Ben jij dertien of veertien jaar en heb je bijgevolg het eerste of tweede middelbaar afgerond, dan ben jij een echte rakker op de Pandaplaneet en bijgevolg zeer welkom op dit Alpakamp.

De Kamplocatie: De Lommelse Sahara

Onze kamplocatie op Wingzz & Woodzz is een schilderachtig pareltje. Vergis je echter niet, we gaan niet naar Scandinavië of naar een oase in een onontdekte woestijn. We blijven wel degelijk in België en slapen in de Lommelse Sahara. Jullie hoeven geen matrassen mee te sleuren of in tenten te slapen, want we slapen dit jaar tussen vier muren onder een dak. Foto's van het gebouw volgen in januari, want pas dan in deze nieuwbouw klaar.