Rivezz & Divezz

Op dit Alpakamp schuimen we rivieren af en duiken we de diepte in. We ondernemen een heuse kanotrektocht en verlossen intussen de rivier van zijn zwerfvuil. We gaan zwemmen in een subtropisch zwembad en ondernemen de leukste waterspelen. De absolute apotheose van dit Alpakamp wordt het zwemmen tussen de gekleurde vissen van de prachtige onderwaterwereld in TODI. Zijn jullie klaar om samen met ons een weekje op- en onder water te gaan? Schrijf je dan snel in voor onze Rivezz & Divezz.


Periode :              30/06/24 - 05/07/24

Leeftijd :               Sloebers en Bengels

Kostprijs :            VOLZET

Aantal plaatsen :  20

Locatie :                Nieuwe Kopen 14

                             3920 Lommel

Verzamelplaats :  Station Aalter

Verzameluur :       9u45

Vertrekuur :          10u24

Terugkomst :         18u12

Highlights:


Kanovaren - Duiken tussen de vissen - Subtropisch zwemparadijs - Strandspelen - Waterspelletjes - SUP - ...

Alpakamp 2: Rivezz & Divezz

30 juni 2024- 5 juli 2024

De Sloebers (DERDE EN VIERDE LEERJAAR)


Ben jij negen of tien jaar en heb je bijgevolg het derde of vierde leerjaar afgerond, dan ben jij één van de grootste sloebers van de Pandaplaneet en zeer welkom op dit Alpakamp.


De Bengels (VIJFDE EN ZESDE LEERJAAR)


Ben jij elf of twaalf jaar en heb je bijgevolg het vijfde of zesde leerjaar afgerond, dan ben jij één van de grootste bengels van de Pandaplaneet en zeer welkom op dit Alpakamp.


De Kamplocatie: De Lommelse Sahara

Onze kamplocatie op Rivezz & Divezz is een schilderachtig pareltje. Vergis je echter niet, we gaan niet naar Scandinavië of naar een oase in een onontdekte woestijn. We blijven wel degelijk in België en slapen in de Lommelse Sahara. Jullie hoeven geen matrassen mee te sleuren of in tenten te slapen, want we slapen dit jaar tussen vier muren onder een dak. Foto's van het gebouw volgen in januari, want pas dan in deze nieuwbouw klaar.