Sport & Splash

Ben jij een sportieve waterrat? Dan is Sport & Splash op jouw lijf geschreven. Elke dag ontdekken we een andere sport, zowel boven als onder- als op het water.

Gewapend met een peddel trotseren we het woeste water tidens een kanotocht over de Nete. Samen ontdekken we de Aquaroller, glijden we over het water op een skimboard en slingshotten we als een aapje in het Aquapark in de Lilse Bergen. Als kers op de taart brengen we op donderdag een bezoekje aan de splash in Bobbejaanland.


Periode :               04/08/24 - 09/08/24

Leeftijd :               Sloebers en Bengels

Kostprijs :            €245

Aantal plaatsen :  20

Locatie :                Heidriesstraat 2

                              2460 Kasterlee

Verzamelplaats :  Station Aalter

Verzameluur :       9u45

Vertrekuur :          10u24

Terugkomst :         18u12

Highlights:


Kanovaren - Bobbejaanland - Aquapark Lilse Bergen - Aquaroller - Skimboarden - Waterspelletjes - ...

Alpakamp 5: Sport & Splash

     4 augustus 2024- 9 augustus 2024

De Sloebers (DERDE EN VIERDE LEERJAAR)


Ben jij negen of tien jaar en heb je bijgevolg het derde of vierde leerjaar afgerond, dan ben jij één van de grootste sloebers van de Pandaplaneet en zeer welkom op dit Alpakamp.


De Bengels (VIJFDE EN ZESDE LEERJAAR)


Ben jij elf of twaalf jaar en heb je bijgevolg het vijfde of zesde leerjaar afgerond, dan ben jij één van de grootste bengels van de Pandaplaneet en zeer welkom op dit Alpakamp.


De Kamplocatie: Huize Radeske

In het natuurlijke groen van de Antwerpse kempen, op wandelafstand van het Plezantste Land, Bobbejaanland ligt deze verborgen parel verstopt. Huize Radeske, een oude hoeve die helemaal werd gerenoveerd tot een jeugdverblijf met 51 bedjes. Eén hectare grasveld en een omliggend bosje zorgen voor speelmogelijkheden. De Kleine Nete die door onze achtertuin dwarrelt en de Lilse Bergen zorgen deze week voor de nodige afkoeling.