PANDAVAK


KINDER- EN JEUGDKAMPEN


SINDS DE ZOMER VAN 2016 TREKT ONZE VZW MET KINDEREN TUSSEN ZES EN TWAALF JAAR OP KAMP.


Een Rangerkamp of Boomhuttenkamp, Pretparkkamp of Haaienkamp. Je kunt het zo gek niet bedenken of we hebben het de laatste vijf jaar beleefd, samen met een heleboel kinderen tussen zes en twaalf jaar. Intussen werd onze doelgroep verruimd en voorzien wij ook jeugd- en themakampen voor kinderen tussen twaalf en zestien jaar. Zo trokken we in 2018 met onze twaalfplussers naar Schotland en gingen we in 2019 op avontuur in Tsjechië. In 2020 smeet Corona roet in het Zweedse en het Hongaarse eten, maar in 2021 trokken we wel degelijk op avontuur naar Zweden. 


Benieuwd welke kampen de afgelopen vijf jaar de revue zijn gepasseerd? Neem gerust een kijkje in ons kampenarchief. Benieuwd welke kampen we komende vakanties voor jullie in petto hebben? Klik de juiste periode aan, en ontdek welke kampen in 2022 gepland zijn.


Hopelijk mogen we jullie verwelkomen op één van onze komende kinder- en jeugdkampen.


Tot dan,

Het PANDAvakteam

DE FLANDRIEN

Mountainbike

ZOMBIELAND

Lasershoots


BAND OF BROTHERS

KidsPaintball


THE GREEN PEARL

Kanovaren

PANDAFEESTJES


SINDS OKTOBER 2017 VERZORGT ONZE VZW OOK MET  VEEL PLEZIER JULLIE VERJAARDAGSFEESTJE. 


Zo kun je bij ons steeds de gekste avonturen beleven, ook al is het geen vakantie. Wij komen KidsPaintball spelen op jouw feestje of verrassen jullie met een ritje op de quad of kindercrosser. Bij mooi weer kunnen we bovendien op het water met een zelfgemaakt vlot of kunnen we kanovaren op de Demer of Damse Vaart.


Maar dat is lang niet alles. Wat dacht je van een Weerwolven-sleepover en een nachtspel in het donkere bos? Of een tochtje op de mountainbike?


Zin om samen met ons een onvergetelijk feest te beleven? Een verjaardag die je je nog vele jaren zult herinneren? Mail gerust naar info@pandavak.be.Tot op jullie feestje,

Het PANDAvakteamTEAMBUILDING


SINDS OKTOBER 2018 KUNNEN OOK VOLWASSENEN OP PANDAVAK BEROEP DOEN VOOR HET ORGANISEREN VAN EEN TEAMBUILDING.


Twee teams nemen het tegen elkaar op tijdens een spelletje: 'Wie is de Mol?', volgens het principe van het gelijknamige televisieformat. Doel van het spel is om zoveel mogelijk opdrachten als team tot een goed einde te brengen. Robin Hood, Leonardo da Vinci, Napoleon Bonaparte, Reneetje Versluys en tal van andere wereldberoemde of plaatselijke historische helden staan jullie deze namiddag bij. Al kijken jullie best ook goed uit jullie doppen. Eén van jullie medespelers zal er namelijk alles aan doen om het spel te saboteren. Het is aan jullie om ook de dwarsbomende Mol te ontmaskeren.


Hebben jullie zin in een uitdagende namiddag, samen met vrienden of collega's? Een namiddag die zowel het kind als de strateeg in jullie naar boven haalt? Mail gerust naar info@pandavak.be.


Tot dan,

Het PANDAvakteam